Lasten kanssa hotellissa

Tässä hyviä vinkkejä, mitä kannattaa huomioida lasten kanssa hotellissa lomaillessa.

Vinkki #1  - Varaa tarpeeksi iso hotellihuone, koska lapsiperheet viettävät tavallista enemmän aikaa hotellihuoneessa kuin lapsettomat pariskunnat.


Vinkki #2  - Jos rahat riittävät, kannattaa varata hotellihuone erillisellä makuuhuoneella. Lapset voidaan laittaa makuuhuoneeseen ajoissa nukkumaan, kun vanhemmat voivat vielä valvoa olohuoneessa ja omalla parvekkeella/pihalla.

Vinkki #3  - Valitse hotelli, jossa on hyvät palvelut. Lapset viihtyvät paremmin, jos hotellissa on oma uima-allas, ravintola, pelisalit ja leikkipaikat.

Vinkki #4  - Heti, kun olet saapunut majapaikkaasi, tarkista vaaralliset sähkökytkennät, avonaiset ikkunat sekä vessan ja parvekkeen turvallisuus. Peitä pistorasiat vahvalla teipillä ja ota pöydiltä putoavat lamput ja muut painavat esineet pois. Tarkista parvekkeen oven ja huoneen ikkunoiden aukeattomuus lapselle. Vaihdata huone, jos huone on vaarallinen lapsille.

Vinkki #5  - Eksoottisissa maissa erilaiset hyttyset, moskiitot ja pistiäiset voivat hyökätä yöllä pistosreissuille avonaisista ikkunoista ja viemäreiden ja rakosten kautta. Ota mukaan matkalle suuri sänkyhyttysverkko lapsesi turvaksi.


 
Printed from: http://www.perhematkat.fi/lasten-kanssa-hotellissa/ .
© 2017.