Lasten kanssa autossa

Tässä hyviä vinkkejä, mitä kannattaa huomioida lasten kanssa autoillessa.

Vinkki #1  - Käytä aina lasten kanssa matkustaessa oikeanlaisia ja hyväksyttyjä lastenistuimia, korotusistuimia ja turvakaukaloita.


Vinkki #2  - Ota muutama lapsen lempilelu mukaan automatkalle. Anna lapselle yksi lelu kerrallaan, ettei lapsi kyllästy kaikkiin leluihin yhtäaikaa.

Vinkki #3  - Pitkää matkaa helpottaa elokuvien katselu. Ota mukaan kannettava lempipiirretyt, DVD-soitin ja kuulokkeet. Virran saa tarvittaessa myös tupakansytyttimestä.

Vinkki #4  - Jos matka tuntuu tylsältä, niin keksikää erilaisia leikkejä autossa. Laskekaa vaikka siltojen lukumääriä tai valitkaa jokainen oma automerkki ja kilpailkaa siitä, kenen autoja tulee eniten vastaan.

Vinkki #5  - Ota automatkalle mukaan lapsesi mielimusiikkia ja tuttuja äänisatuja CD:llä tai erillisellä kannettavalla soittimella. Ota soittimeen myös kuulokkeet mukaan, niin kuski saa tarvittaessa myös mielenrauhan.

Vinkki #6  - Asenna autoosi takapeili tuolinpenkkiin. Voit tarkkailla turvaistuimessa istuvaa pikkuvauvaasi päätä kääntämättä kahdenpeilin kautta, jos äiti on lapsen vieressä nukahtanut.

Vinkki #7  - Hanki tuolin selkänojaan puuhapussi, johon voit laittaa lapsesi suosikkilelut, kirjat ja piirustusvälineet.


 
Printed from: http://www.perhematkat.fi/lasten-kanssa-autossa/ .
© 2017.